Gene false cu tuș magnetic! WOW Kit cu 3 perechi Gene False Magnetice – Aplicator, – Eyeli…

Gene false cu tuș magnetic! WOW Kit cu 3 perechi Gene False Magnetice – Aplicator, – Eyeli…

Gene false cu tuș magnetic! WOW
Kit cu 3 perechi Gene False Magnetice
– Aplicator,
– Eyeliner magnetic negru intens, rezistent la apă,
– 3 perechi gene false
https://ladys.ro/set-gene-false-tus-magnetic-p-5444.html
Utimul model de gene magnetice apărute pe piata:
Confort și efect natural – fără senzația de durere, ușor de aplicat, nu deteriorează genele naturale.
Reutilizabile – daca sunt îngrijite corespunzător. Genele magnetice sunt destinate folosirii zilnice, perioadă îndelungată, fără nicio problemă.
Fixare rezistentă – magneți puternici, genele nu cad și nu alunecă

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Fără iritații- fără adeziv, datorită magneților, putând fi aplicate și de persoanele care au alergie la adezivul pentru gene false.

Eyeliner magnetic: conține particule magnetice ultrafine care facilitează conectarea genelor magnetice. Este rezistent la apă și nu pătează.

Genele false: Se aplică în câteva secunde fără adeziv. Genele sunt foarte confortabile și cu siguranța o sa uiți ca le porți. Prezintă 5 magneți mici si ușori, aproape invizibili, încorporați pe banda genelor, pentru un contact magnetic complet. Cele 3 stiluri diferite pot obține efecte diferite pentru diverse situații.

Ușor de utilizat: Se aplică în câteva secunde fără adeziv. După agitarea recipientului aplicați tușul de ochi. Așteptați 1 minut pentru ca linia de tuș să se usuce. Cu ajutorul aplicatorului puneți geana magnetică chiar deasupra liniei de tuș si aranjați-o în poziția cea mai comodă și mai potrivită. Geana magnetică se va atașa rapid de locul în care exista tuș. Utilizarea și depozitarea corespunzătoare, permite folosirea de mai multe ori.

cod lady439

#parfumuri #cosmetice #parfum #ruj #vopseadepar #mascara #beauty #cosmetics #rujuri #cremadefata #produsenaturiste #cremeterapeutice #ingredientenaturale #parfumoriginal #parfumurioriginale #testerparfum #beautyproducts #programafiliere #marketingafiliat #afiliere #bonus #cadouri #ladys #catalog #farduri #penseta #lipstick #absorbante #lacdeunghii #makeup

Creaza cont Lady`s Gratuit aici – https://ladys.ro/create_account.php?affId=BAZvkSOT

Daca aveti nevoie de ajutor cu inscrierea puteti sa ne contactati la contact@ladys.com.ro