Ladys Cosmetice Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Câştigi simplu, rapid, constant prin programul de afiliere Lady’s!

Cauți un venit suplimentar? Hai să-l descoperim împreună! Înscrie-te, recomandă-ne familiei și prietenilor tăi și poți câştiga până la 20% COMISION din valoarea comenzilor primite de la cei recomandați.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Programul de afiliere Lady’s

 

Câştigi simplu, rapid, constant prin programul de afiliere Lady’s!

Vrei sa câștigi bani în plus?

Vrei să ai un venit lunar care să îți permită să petreci mai mult timp alături de prieteni și familie?

Vrei să-ți construiești o carieră de success în domeniul frumuseții?

LADY’S ÎȚI OFERĂ ȘANSA DE A-ȚI MĂRI VENITURILE. POȚI CÂȘTIGA BANI ÎNCEPÂND DE AZI!

Nu ai nevoie de experiență în domeniul frumuseții, suntem aici să te îndrumăm și să te învățam.

Ai control și libertate asupra timpului investit, iar răsplata este pe măsură. Tu alegi să faci din asta un hobby sau un job permanent. Pe scurt, ești propriul tău stăpân!

Suntem fericiți să-ți oferim această oportunitatea, din care, de la bun început câștigi bani în timp ce îți construiești afacerea și îți ajuți și prietenele să arate bine.

Prin programul de afiliere Lady’s vei obţine comision pentru cumpărăturile celor cărora le-ai recomandat magazinul Lady’s. Practic, vei câștiga de fiecare dată când aceștia achiziţionează produse de pe site-ul Ladys.ro!

CÂȘTIGI UN COMISION PE 4 NIVELE ÎN FUNCȚIE DE VALOAREA COMENZILOR PRIMITE DE LA CEI RECOMANDAȚI

Exemplu: Dacă aduci un client nou, acumulezi puncte de loialitate care echivalează cu 10% din cumpărăturile noului client (nivel 1). Dacă acest client de la nivelul 1, aduce la rândul său un client nou, vei primi încă 5% din cumpărăturile făcute de acest client nou (nivel 2). Același principiu se aplică până la nivelul 4.

CÂŞTIGĂ LUNAR UN VENIT SUBSTANŢIAL, PÂNĂ LA 2055 LEI ÎN FIECARE LUNĂ, DUPĂ DOAR 3 LUNI DE AFILIERE!

Este suficient să ai doar 5 clienţi activi pe primul nivel pentru a câştiga lunar 81 de lei. Recomandă-le şi lor să aducă alţi 5 clienţi şi ai mai câştigat încă 203 de lei lunar. Acelaşi principiu se aplică până la nivelul 4. Calculul este făcut pe valoarea medie a cumpărăturilor unui client Lady’s care este de 162 lei.