Suspensie pentru iluminarea conturului ochilor Potrivită pentru pielea lipsită de luminozi…

Suspensie pentru iluminarea conturului ochilor Potrivită pentru pielea lipsită de luminozi…

Suspensie pentru iluminarea conturului ochilor
Potrivită pentru pielea lipsită de luminozitate, obosită, cu cearcăne și predispusă la hiperpigmentare.
ladys.ro/q/5424
Mod de utilizare: In primele doua săptămâni, aplicați produsul o data pe zi pe pielea curată și uscată. Apoi, puteți folosi suspensia și dimineața și seara.Se poate utiliza cu succes si o rola din jad sau cuart pentru aplicarea suspensiei.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Precauții: Numai pentru uz extern. evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea rănită sau iritată. Încetați aplicarea dacă apar erupții cuatanate și/sau inflamații. Serul conține un procent ridicat de ingrediente active. Faceți un test pe o zona mică cu 24 ore înainte de prima aplicare. Nu folosiți dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Nu folosiți împreună cu alte produse cosmetice care conțin retinoizi și vitamina C.

Depozitare: Depozitați într-un loc uscat la temperaturi sub 25 ° C, ferit de lumina directă a soarelui! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

30 ml

Utilizare: Suspensia se aplică prin mișcări circulare, ușoare pe zona din jurul ochilor, evitând contactul cu ochii. Se recomandă folosirea de două ori pe zi, dimineața și seara.Se poate utiliza cu succes si o rola din jad sau cuart pentru aplicarea serului.

https://ladys.ro/suspensie-pentru-iluminarea-conturului-ochilor-3770051-p-5424.html


Creaza cont Lady`s Gratuit aici – https://ladys.ro/create_account.php?affId=BAZvkSOT

Daca aveti nevoie de ajutor cu inscrierea puteti sa ne contactati la contact@ladys.com.ro